fbpx
Texture bottom

Изпълнени проекти

Училище Калингавила

През месец Ноември 2019 г. посетихме училище Калингавила Джуниър и дарихме на децата спортни принадлежности, за да могат да провеждат часове по физкултура и да сформират свой училищен отбор по волейбол, с който да участват в състезанията между училищата.

Проекти с Прасад Локубаласурия

 През последните шест години Прасад осъществава множество социални, икономически и религиозни програми за хората в нужда, в най–бедните райони от страната. С проектът “Дай Пет” се даряват училищни комплекти за децата в отдалечените райони на Шри Ланка, за да могат да завършат пети клас и да получат поне начално образование.

Проекти с монах Елагамилава Подихамудуруво

Неуморнят будистки монах Елагамилава организира акции за събиране на средства и подпомагане на всички, които живеят в крайна бедност. Многобройни са инициативите му в помощ на бедни възрастни и деца и младежи с увреждания. С проект “Да засадим дръвче”, монах Елагамилава помага и на децата от бедните селски райони, като освен, че ги учи да обичат и пазят природата им помага с училищни принадлежности.

Проект Разцъфнали Цветя с Асоциация Jeevanodhaya

На 31.01.2021г. в началното училище Welikanda Ginidamana – Полонарува, Фондацията успя успешно да се присъедини към проект „Разцъфнали цветя” и да осъществи съвместно с асоциация Jeewanodhaya – Шри Ланка, програма за доставка на цялостно оборудване и пособия, необходими за всички деца в училище, с други подобни на образователната им дейност.

Texture top
Texture bottom
#cata_custom_heading_1lx4s87916 > h2, #cata_custom_heading_1lx4s87916 > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_2c5hyvfcby > h2, #cata_custom_heading_2c5hyvfcby > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_8d7ddswbdm > h2, #cata_custom_heading_8d7ddswbdm > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_0zz7jsigc7 > h2, #cata_custom_heading_0zz7jsigc7 > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_custom_heading_9bh5rs22oh > h2, #cata_custom_heading_9bh5rs22oh > h2 a{padding-bottom:0;} #cata_autotyping_text_nav5yxkp79 .typed-cursor, #cata_autotyping_text_nav5yxkp79 .content-auto-typing{ color: #000000; }
0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към магазина