fbpx

И ние, като всички останали посетители на този райски остров, бяхме първоначално впечатлени от удивителната природа, екзотичните плажове и ослепителното слънце на Шри Ланка. Бяхме запленени от широките и искрени усмивки на хората и от любопитните очи на децата, които ни изучаваха с интерес. Именно през техните очи видяхме и другото лице на тази красива и изумителна страна и разбрахме, че точно, както ние се нуждаем от ласките на топлото слънце, за да презаредим и подновим живота си, така и децата на тази слънчева страна се нуждаят от подкрепа и помощ, за да разгърнат потенциала си, да получат качествено образование, да изградят и да се радват на пълноценен живот.

Общуването ни с децата от училищата ни накара да преосмислим и да разберем философията, с която тези хора живеят, а именно че от една свещ могат да се запалят хиляди свещи и животът на свещта няма да се скъси.
Споделеното щастие никога не намалява …
Благотворителността на познава ограничения, религия, възраст и цвят на кожата. Състраданието няма граници и предразсъдъци. Невинността е в очите на всяко дете, без значение дали се намира на 7 или 7000 км.

Вярваме, че заедно можем да запалим хиляди свещи. Вярваме, че можем да дадем топлина и щастие на онези деца, които се нуждаят от тях.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://7xoheu44guqh.cdn.shift8web.ca/wp-content/uploads/2017/02/slider_2.jpg); }